VOOR 16:00 BESTELD = DEZELFDE DAG VERZONDEN | GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

Marokkaans leer

Marokkaans leer is een natuurproduct. Al onze tassen worden met de hand vervaardigd. Het kan soms voorkomen dat er oneffenheden in het leer zitten. Dit onderstreept de echtheid van ons product. Ook zijn nieuwe leren tassen stug en strak dit komt doordat het nog niet gebruikt is. Als u de tas regelmatig gebruikt merkt u dat de tas soepeler wordt, ook trekt de kleur bij.

Hoe behandel je leer?

De vraag die we vaak krijgen is “hoe houd ik mijn tas netjes?” . Het antwoord is simpel,

  • Voorkom langdurige directe warmte, hiermee bedoelen we dat de tas niet langdurige blootgesteld kan worden aan de zon en/of dicht bij een kachel staan.
  • Neem de tas regelmatig af met een doek, dit is bedoelt om het stof van de tas te verwijderen (niet om het leer nat te maken). Let op: de doek mag alleen nat zijn maar geen zeep of kalkresten bevatten.
  • Smeer de tas regelmatig in met leeronderhoudsmiddel, Doe dit 3 tot 4 keer per jaar zodat het leer goed blijft. Kies hierbij wel voor een onderhoudsmiddel zonder oplosmiddelen.

Bij de betere schoenenwinkels kunt u dit onderhoudsmiddel krijgen, volg hier bij de uitleg op de verpakking.

Verwijderen van vlekken

Heeft u een vlek in uw leren tas? probeer deze dan te verwijderen door te deppen met een tissue of een schone doek. Neem vervolgens de tas af met een vochtige doek.

Zitten er grote hardnekkige vlekken in de tas, neem dan contact met ons op zodat wij u hiervoor passend advies kunnen geven.