VOOR 16:00 BESTELD = DEZELFDE DAG VERZONDEN | GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

Hoi lieve lezers,

Leuk dat jullie mijn website bezoeken! Mijn naam is Nora en ik ben 27 jaar. Met liefde run ik inmiddels 5 jaar mijn bedrijf: ‘’De Tagine’’. Het is een rijkdom om van twee culturen te mogen genieten.

Wat ik zie en voel als verschil tussen twee culturen:

De Marokkaanse cultuur: alles op zijn tijd, geen haast, geen stress, familie boven alles, waarin eten heel belangrijk is, liefde voor elkaar, chaotisch, vaak lopen planningen anders dan afgesproken.

De Nederlandse cultuur: structuur, presteren, druk, werk en gezin voor alles, georganiseerd, afspraak is afspraak, tijd is tijd, files, het liefst stipt om 18.00u aan tafel.

Uit deze twee culturen zoek ik een balans. Een leuk voorbeeld hiervan is: Afgelopen Januari was ik op inkoopreis in Marrakech, om 10.00u had ik de eerste afspraak, dan kun je eigenlijk gelijk al incalculeren dat het 11.00u of 12.00u kan worden. ‘’De activiteit bepaald de tijd’’ in Marokko. Oh wat mis ik op dat moment dan de Hollandse mentaliteit….

Maar… als ik zelf te laat aankom bij een afspraak in Nederland, om welke reden dan ook, denk ik: Goh, wat mis ik Marokko, waar niemand commentaar zal leveren als je te laat bent.

Product added successful