VOOR 16:00 BESTELD = DEZELFDE DAG VERZONDEN | GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
Ben jij half Marokkaans? Yes, I am??. Voor degene die mij nog niet kennen: ik ben Nora en run sinds 5 jaar De Tagine; een fysieke en online winkel met Marokkaanse lifestyle producten, leercollectie en woonaccessoires. Ook geven wij Tagine kookworkshops aan groepen en laten we iedereen met liefde kennismaken met de Marokkaanse cultuur✨.


Vaak krijg ik de vraag gesteld wat ik met Marokko heb. Nou, ik ben half Marokkaans! ? Niet iedereen weet dit en dat is ook niet zo gek, aangezien ik best een Nederlands uiterlijk heb. Mijn moeder is super blond en heeft blauwe ogen, maar mijn vader is toch echt Marokkaans!. Mijn Nederlandse moeder leerde mij de stampotten lekker vinden en mijn vader liet mij kennismaken met Tagine en de hele Marokkaanse cultuur. Het is me dus letterlijk met de paplepel ingegoten ?. Zowel de Marokkaanse, als Nederlandse cultuur heeft zulke mooie tradities. Ik vind het zo leuk dat ik van beide culturen de mooiste dingen mag ervaren. .

Ook heb ik het geluk dat ik veel naar Marrakech reis. In dit prachtige stukje van Marokko doe ik de inkoop, ontwikkel ik nieuwe collecties en doe ik vooral heel veel inspiratie op. Leuk weetje; mijn vader heeft altijd de beste ideeën en weet precies wat jullie leuk vinden! Als ik hem om advies vraag tijdens de inkoop, weet hij altijd de juiste producten aan te wijzen die binnen no time weer uitverkocht zijn✨. .

Een mooie bijkomstigheid van mijn trips is dat ik ook mijn familie weer kan bezoeken! Die 50km ten zuiden van Marrakech wonen.❤️