VOOR 16:00 BESTELD = DEZELFDE DAG VERZONDEN | GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

Tijd om eens wat anders uit te proberen. Het smaakt verrukkelijk!

Ingrediënten:

Bodem

40 gram havermout

10 gram amandelen

1 medjoul dadel

1 tl ras el hanout

Rasp 1/3 sinaasappel

1 tl water/honing

Kwarklaag

200 gram kokosyoghurt

Sap ½ sinaasappel

2 blaadjes gelatine

Optioneel ½ el honing

Toppings

Amandelen

Geroosterde kokos

Dadels

Witte chocolade

 

Bereidingswijze:

Bekleed een springvorm van 10 a 12 cm met bakpapier en verwarm de oven voor op 180 graden.

Rasp de sinaasappel en ontpit de dadel.

Meng alle ingrediënten voor de bodem tot een iets wat plakkerig deeg. Blijft je deeg te droog voeg dan nog wat water of honing toe. Druk je deeg goed aan in de bodem, werkt goed met een natte bodem, en bak de bodem voor 10 minuten. Laat je bodem goed afkoelen voordat je verder gaat.

Pers de sinaasappel uit en roer het sap door de kokosyoghurt.

Maak de gelatine volgens de verpakking en roer dit door het sinaasappel en yoghurt beslag. Zet voor 2 a 3 uur in de koelkast om op te stijven.

Versier je taartje met jouw favoriete toppings en geniet ervan!

Raselhanout kruiden