VOOR 16:00 BESTELD = DEZELFDE DAG VERZONDEN | GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

Gastenboek Tagine kookworkshop

Heeft u een Tagine kookworkshop gevolgd? laat ons weten wat u hiervan vond!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 188.122.70.231 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
68 berichten.
Catherine uit Pernis schreef op februari 4, 2024
Een avond in Marokko maar dan in Giessenburg! Met mijn dochter hebben we genoten van de gastvrijheid van Nora. Ze nam ons mee naar Marokko door haar verhalen, traditionele theeceremonie en het koken in de tagine. Door haar enthousiasme, de omgeving hebben we een top avond gehad. Een echte aanrader
Annouk uit Hardinxveld-Giessendam schreef op november 15, 2023
Wij hebben met collega's deze inspirerende kookworkshop gevolgd. Je waant je echt even in Marrakech door de tradionele theeceremonie, de setting, het eten en verhalen van gastvrouw Nora. Een echte aanrader!
Corine uit Dordrecht schreef op juli 9, 2023
Een onvergetelijke avond in Marrakech aan de Giessen. Nora neemt je mee naar Marokko. De geuren , smaken en omgeving zorgen voor een totale Marokkaanse beleving. Bij Nora voel je je echt welkom. Geweldige ervaring! Aanrader voor een ieder, ook als je denkt dat je niet kan koken. Ga!! Gun jezelf deze bijzondere ervaring!
Geertje schreef op mei 4, 2023
WAUW! Top gastvrouw, heerlijk eten, fantastische ervaring! Toegankelijke voor iedereen en je hebt ook nog tijd voor de groep waarmee je bent. Tot de volgende keer 🙂
Ineke Visser uit Houten/Hoornaar schreef op maart 31, 2023
Waan je een avondje in Marokko bij de Tajine workshop! Een hele belevenis waarbij je veel interessante dingen over Marokko leert, heerlijk eet en drinkt, zelf aan de slag gaat en ook nog veel ruimte hebt voor gezelligheid met je groep. Een bijzonder uitje!
Jordanis Moschatsis schreef op februari 8, 2023
Super lekker super veel, en een hele fijne ervaring! Met een super leuke en aardige gastvrouw! Dit gaan we als bedrijf (Damen Shipyards) zeker nog een keer overdoen!
Sharon uit Dordrecht schreef op december 8, 2022
Vrijdag 2 december hebben wij met onze moeder, tante en (schoon)zussen een fantastische workshop gehad. Dankzij Nora hebben we een complete Marokkaanse avond mogen beleven. We hebben veel kunnen leren over de cultuur en natuurlijk hebben we een heerlijke Tajine gemaakt. Wat een mooie avond! Bedankt.
Vanessa uit Brakel schreef op oktober 20, 2022
Afgelopen dinsdagavond hebben wij met collega's een tajine workshop gevolgd. Nora was voor inkopen in Marokko maar de honneurs werden geweldig waargenomen door haar moeder! Wat een leuke, leerzame en heerlijke avond hebben wij gehad en wat hebben we veel leuke verhalen gehoord. Kortom zeker een aanrader om dit met collega's of vrienden een keer te gaan doen! De winkel is prachtig en sfeervol. Kortom wij hebben een hele geslaagde avond met collega's gehad!
Hanneke uit Meerkerk schreef op juni 2, 2022
Maandagavond 30 mei deze workshop gedaan met collega's. We werden hartelijk ontvangen door onze gastvrouw Nora. Ze had leuke persoonlijke verhalen te vertellen wat de hele beleving compleet maakte. Oog voor detail zie je zeker terug tijdens de workshop en in haar sfeervolle winkel, aan alles is gedacht. Ze neemt de tijd en dat voel je terug in de sfeer van de avond. Super leuke ervaring, bedankt! Een echte aanrader voor iedereen!
Murielle uit Hardinxveld schreef op maart 13, 2022
Geweldige workshop. Nora is een super goede gastvrouw met veel humor! Je voelt je welkom in haar mooie winkel. Wij hebben deze workshop met veel plezier gedaan en weten eindelijk hoe we de tagine thuis kunnen gebruiken 🤩
Kerim uit Breda schreef op maart 8, 2022
Leerzaam, gezellig en om je vingers (letterlijk) bij af te likken zo lekker. Nora heeft ons warm ontvangen met heerlijke thee en traditionele lekkernijen, zoals het de Marokkaanse cultuur betaamt. Vervolgens op leuke en simpele wijze geleerd om een zalige tajine te maken. De ambiance maakt dit een ideale activiteit voor vrienden, familie of collega's. Nora is niet alleen een fijne gastvrouw, maar ook een culturele bruggenbouwer en een pionier in wat zij doet. Ga zo door en dank voor de fijne avond! Groetjes, familie Van der Ree
Yvonne uit Dordrecht schreef op december 8, 2021
Wil je écht eens iets anders met je team dan "gewoon" een hapje eten. Dan is de Taijine Workshop bij Nora een schot in de roos. Deze workshop is helemaal af. Tot in detail verzorgd. Ook haar winkeltje is een Walhalla. Nogmaals we hebben een grandioze en heerlijke middag gehad en je krijgt van ons 16 x 10 Points. Bismillah !
Heleen uit Sliedrecht schreef op november 8, 2021
Afgelopen woensdag hebben wij een hele leuke en gezellige middag gehad in de Tagine. We waren naar Giessenburg gekomen met onze bijna 90-jarige moeder, die graag eens op reis had willen gaan naar Marokko. Helaas is dat er nooit van gekomen. Woensdag leek het alsof we toch even in Marokko waren. In een sfeervolle omgeving heeft Nora ons tijdens een Marokkaanse thee-ceremonie van alles verteld over de cultuur, gewoontes en gebruiken. We kregen er heerljke Marokkaanse koekjes bij. Daarna zijn we een maaltijd gaan bereiden in de tajine. Alles spullen stonden al uitnodigend klaar. Mooie, verse producten. Nora heeft ons van alles verteld over het koken in de tajine en het gebruik van verschillende kruiden. Daarna gingen we zelf aan de slag. In de tussentijd dat de tajine gaar stoofde, was er tijd voor een drankje. Na een poosje begon al zo lekker te ruiken......... We hebben heerlijk gegeten en daarna was er nog een dessert en een kopje koffie/thee. Nora, ontzettend bedankt voor je gastvrijheid, we kijken met een warm gevoel terug op een geslaagde middag en avond!
Marjan uit Hardinxveld Giessendam schreef op november 6, 2021
Vrijdag 5 november 2021 zijn wij samen mer zus en zwager naar Giessenburg gegaan voor de Tagine workshop. We werden hartelijk ontvangen en kregen onze workshop in de prachtige winkel. Dinie heeft ons een stukje meegenomen in de wereld van Marokka tijdens de uitleg van een heerlijke kop thee met te lekkere versnaperingen, daarna uitleg over de tagine en mochten wij ons uitleven met de tagine......terwijl de tagines stonden te pruttelen hebben we de mooie spullen bewonderd in de winkel met een glaasje wijn.....de tijd vloog voorbij en voor we het wisten konden we aanvallen op ons eigengemaakte eten. Heerlijk was het, iedereen aan tafel was enthousiast hoe lekker de kruiden ingetrokken waren en we hebben gesmuld. Na afloop nog een heerlijke schaal met fruit en koffie of thee toe met heerlijke bonbons. We hebben genoten en hadden ook leuke tafelgasten, veel gelachen en veel gegeten. Dit is een hele leuke avond geweest, die voorbij vloog......zeker voor herhaling vatbaar....
Sigrid Verheul uit Gouda schreef op juni 27, 2021
Op zondag 20 juni 2021 zijn wij afgereisd naar Giessenburg voor een bijzondere boottocht met tagine-diner aan boord. Bij aankomst lag er een mooie boot van Sibarone op ons te wachten. Eerst wat rondsnuffelen in de winkel van Nora, De Tagine, was geen straf! Een mooi Vaderdagcadeau was zo gekocht. Vervolgens de boot op want het diner was gereed! Het mooie weer maakte onze tocht compleet. Een mooie tocht door de Giessen, met ondertussen een overheerlijke kiptagine, maakte onze avond helemaal goed. Bij aankomst in Giessenburg stond ons nog een theeceremonie te wachten. In het avondzonnetje hebben we nog even nagenoten van de mooie boot van Sibarone en de lekkernijen van De Tagine. Nora en Sirio: top geregeld, er hebben genoten van. Ook de kids vonden het erg leuk! We komen graag weer!
Carla de Bruijn uit Ridderkerk schreef op april 16, 2021
Gisteren via Teams een Workshop gehad. Echt een aanrader. Producten waren allemaal vers aangeleverd. Uitleg was goed te doen via Teams en eindresultaat was superlekker. Echt voor herhaling vatbaar en ga zeker nog andere variaties uitproberen.
Anniek uit Oosterhout schreef op december 3, 2020
Afgelopen dinsdag een private shopping gedaan, wat een heerlijke beleving! Los van dat de Tajine van Nora heel erg lekker was, was de sfeer ook echt perfect. Nora heeft passie voor haar winkel en is daarnaast ontzettend gezellig. Dit is dus een aanrader!
Janice uit Gorinchem schreef op december 2, 2020
In de Corona tijd deelgenomen aan de Special Xmas Shopping Night. Alles was tot in de puntjes goed geregeld ! Als eerste genoten van een heerlijke Tagine proeverij, heerlijk kunnen shoppen, we hadden de winkel voor onszelf! Als afsluiter nog een Marokkaanse Theeceremonie! Maar de verhalen van Nora, omtrent de Tagine en de theeceremonie maken de avond compleet. Het maakte de avond compleet! Het was een heerlijke complete avond uit en alles veilig volgens de richtlijnen van het RIVM. Echt een aanrader!
Sem uit Utrecht schreef op juni 27, 2020
Hier deelgenomen met een vrijgezellenfeestje in coronatijd. Ik kan niets anders zeggen dan dat we een fantastische ervaring hebben gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgt door gastvrouw Nora. Ook de RIVM-richtlijnen, die goed in acht werden genomen door de voorbereidingen van de dames, hebben niets afgedaan aan ons plezier. De authentieke verse ingrediënten van de workshop waren een genot voor zowel oog, neus en mond. De Marokkaanse thee en heerlijke Marokkaanse koekjes droegen bij aan de Marokkaanse beleving. De locatie is zeer sfeervol, en de keuze om zowel binnen als buiten te zitten bij het water was erg prettig. Erg leuk en zeker een aanrader om met een groep heen te gaan!
Theo uit Rijswijk Z-H schreef op juni 25, 2020
Gisteren een kookcursus Tajine bij Nora Ait Chitt gedaan. Zo ontzettend gezellig en authentiek met Marokkaanse achtergrondmuziek en entourage dat ik mij met de ogen dicht haast in Marrakesh waande. We begonnen met een Marokkaanse thee (met véél suiker) en lekkere, versgebakken koekjes. Nora nam ons ondertussen mee naar het dagelijkse leven in Marokko met haar verhaaltjes hoe mensen daar leven en hoe zij in het leven staan met hun tradities en levensgewoonten. Daarna was het tijd om aan de tajine te werken. De tajines stonden klaar om gebruikt te worden en op tafel stonden al onze ingrediënten. Nora liet de verschillende kruiden nog even de revue passeren en deed even voor hoe je een tajine “opbouwt”. Daarna was het aan ons om ons eigen “stoofpotje” klaar te maken. Een hele ervaring hoe de smaken en de structuren van toch zulke eenvoudige groeten in een tajine worden bewaard. Onder het genot van een drankje aten we aan het water. Af en toe zwaaien naar de bootjes die voorbij kwamen. Leuke gesprekken met de andere cursisten die van heinde en verre waren gekomen om deze speciale avond eens mee te maken. Maar aan alles komt een einde. Na nog wat vers fruit en een voldaan gevoel weer terug naar huis. Ik heb mij inmiddels al weer aanbevolen voor de volgende cursus. Dank je wel, Nora en team. Wat een leuke ervaring.