VOOR 16:00 BESTELD = DEZELFDE DAG VERZONDEN | GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

Gastenboek Tagine kookworkshop

Heeft u een Tagine kookworkshop gevolgd? laat ons weten wat u hiervan vond!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 188.122.70.239 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
75 berichten.
Marianne oostrum uit Oud-Beijerland schreef op juni 2, 2024
We hebben vanmiddag een workshop Tajine gehad omdat onze moeder/schoonmoeder/ om dat ze 85 werd, geregeld door mijn zus. Wat een geweldig ontvangst zo gastvrijheid. We begonnen met een theeceremonie met veel lekkerre zoetigheid. Toen volgende de Tajine workshop en eindigde met een heerlijk fruit dessert. We hebben een top middag/avond gehad. Wat een passie hebben jullie getoond. Hartelijk dank namens iedereen ....
Peter van Woudenberg uit Borgsweer schreef op april 14, 2024
Kennis maken met de Marokkaanse cultuur en keuken was een bijzondere ervaring. Een fijne avond gehad met onze gastvrouw Nora, waarbij we gastvrij werden ontvangen in een gezellige, marokkaans ingerichte ruimte, met de in Marokko gebruikelijke thee ceremonie. Vervolgens hebben we, onder begeleiding van Nora en haar collega, met de tajine ons eigen eten bereid, volgens marokkaans recept. Het was erg leuk om te doen en het smaakte voortreffelijk. Echt een aanrader
Georgette uit Breda schreef op maart 18, 2024
Super leuke workshop gehad! Gezellig om met elkaar te doen.
TIm uit Tilburg schreef op maart 8, 2024
fijne avond met collega's dankzij de bezielende gastvrijheid van Nora! Ze maakt er echt iets van. EN lekker gegeten.
Heleen uit Dordrecht schreef op maart 6, 2024
Leuke en leerzame workshop op een sfeervolle locatie; genoten!
Layla uit Amsterdam schreef op maart 5, 2024
Onwijs genoten van de Tajine workshop tijdens een werkuitje. Het koken was eenvoudig, maar ontzettend leerzaam en lekker! Je leert veel over de Marokkaanse cultuur en hebt ondertussen ook de tijd om gezellig met collega's te kletsen. Echt top voor een teamuitje!
Evelien Platteeuw uit Rotterdam schreef op maart 5, 2024
Een heerlijke en goed verzorgde avond gehad met collega's!
Catherine uit Pernis schreef op februari 4, 2024
Een avond in Marokko maar dan in Giessenburg! Met mijn dochter hebben we genoten van de gastvrijheid van Nora. Ze nam ons mee naar Marokko door haar verhalen, traditionele theeceremonie en het koken in de tagine. Door haar enthousiasme, de omgeving hebben we een top avond gehad. Een echte aanrader
Annouk uit Hardinxveld-Giessendam schreef op november 15, 2023
Wij hebben met collega's deze inspirerende kookworkshop gevolgd. Je waant je echt even in Marrakech door de tradionele theeceremonie, de setting, het eten en verhalen van gastvrouw Nora. Een echte aanrader!
Corine uit Dordrecht schreef op juli 9, 2023
Een onvergetelijke avond in Marrakech aan de Giessen. Nora neemt je mee naar Marokko. De geuren , smaken en omgeving zorgen voor een totale Marokkaanse beleving. Bij Nora voel je je echt welkom. Geweldige ervaring! Aanrader voor een ieder, ook als je denkt dat je niet kan koken. Ga!! Gun jezelf deze bijzondere ervaring!
Geertje schreef op mei 4, 2023
WAUW! Top gastvrouw, heerlijk eten, fantastische ervaring! Toegankelijke voor iedereen en je hebt ook nog tijd voor de groep waarmee je bent. Tot de volgende keer 🙂
Ineke Visser uit Houten/Hoornaar schreef op maart 31, 2023
Waan je een avondje in Marokko bij de Tajine workshop! Een hele belevenis waarbij je veel interessante dingen over Marokko leert, heerlijk eet en drinkt, zelf aan de slag gaat en ook nog veel ruimte hebt voor gezelligheid met je groep. Een bijzonder uitje!
Jordanis Moschatsis schreef op februari 8, 2023
Super lekker super veel, en een hele fijne ervaring! Met een super leuke en aardige gastvrouw! Dit gaan we als bedrijf (Damen Shipyards) zeker nog een keer overdoen!
Sharon uit Dordrecht schreef op december 8, 2022
Vrijdag 2 december hebben wij met onze moeder, tante en (schoon)zussen een fantastische workshop gehad. Dankzij Nora hebben we een complete Marokkaanse avond mogen beleven. We hebben veel kunnen leren over de cultuur en natuurlijk hebben we een heerlijke Tajine gemaakt. Wat een mooie avond! Bedankt.
Vanessa uit Brakel schreef op oktober 20, 2022
Afgelopen dinsdagavond hebben wij met collega's een tajine workshop gevolgd. Nora was voor inkopen in Marokko maar de honneurs werden geweldig waargenomen door haar moeder! Wat een leuke, leerzame en heerlijke avond hebben wij gehad en wat hebben we veel leuke verhalen gehoord. Kortom zeker een aanrader om dit met collega's of vrienden een keer te gaan doen! De winkel is prachtig en sfeervol. Kortom wij hebben een hele geslaagde avond met collega's gehad!
Hanneke uit Meerkerk schreef op juni 2, 2022
Maandagavond 30 mei deze workshop gedaan met collega's. We werden hartelijk ontvangen door onze gastvrouw Nora. Ze had leuke persoonlijke verhalen te vertellen wat de hele beleving compleet maakte. Oog voor detail zie je zeker terug tijdens de workshop en in haar sfeervolle winkel, aan alles is gedacht. Ze neemt de tijd en dat voel je terug in de sfeer van de avond. Super leuke ervaring, bedankt! Een echte aanrader voor iedereen!
Murielle uit Hardinxveld schreef op maart 13, 2022
Geweldige workshop. Nora is een super goede gastvrouw met veel humor! Je voelt je welkom in haar mooie winkel. Wij hebben deze workshop met veel plezier gedaan en weten eindelijk hoe we de tagine thuis kunnen gebruiken 🤩
Kerim uit Breda schreef op maart 8, 2022
Leerzaam, gezellig en om je vingers (letterlijk) bij af te likken zo lekker. Nora heeft ons warm ontvangen met heerlijke thee en traditionele lekkernijen, zoals het de Marokkaanse cultuur betaamt. Vervolgens op leuke en simpele wijze geleerd om een zalige tajine te maken. De ambiance maakt dit een ideale activiteit voor vrienden, familie of collega's. Nora is niet alleen een fijne gastvrouw, maar ook een culturele bruggenbouwer en een pionier in wat zij doet. Ga zo door en dank voor de fijne avond! Groetjes, familie Van der Ree
Yvonne uit Dordrecht schreef op december 8, 2021
Wil je écht eens iets anders met je team dan "gewoon" een hapje eten. Dan is de Taijine Workshop bij Nora een schot in de roos. Deze workshop is helemaal af. Tot in detail verzorgd. Ook haar winkeltje is een Walhalla. Nogmaals we hebben een grandioze en heerlijke middag gehad en je krijgt van ons 16 x 10 Points. Bismillah !
Heleen uit Sliedrecht schreef op november 8, 2021
Afgelopen woensdag hebben wij een hele leuke en gezellige middag gehad in de Tagine. We waren naar Giessenburg gekomen met onze bijna 90-jarige moeder, die graag eens op reis had willen gaan naar Marokko. Helaas is dat er nooit van gekomen. Woensdag leek het alsof we toch even in Marokko waren. In een sfeervolle omgeving heeft Nora ons tijdens een Marokkaanse thee-ceremonie van alles verteld over de cultuur, gewoontes en gebruiken. We kregen er heerljke Marokkaanse koekjes bij. Daarna zijn we een maaltijd gaan bereiden in de tajine. Alles spullen stonden al uitnodigend klaar. Mooie, verse producten. Nora heeft ons van alles verteld over het koken in de tajine en het gebruik van verschillende kruiden. Daarna gingen we zelf aan de slag. In de tussentijd dat de tajine gaar stoofde, was er tijd voor een drankje. Na een poosje begon al zo lekker te ruiken......... We hebben heerlijk gegeten en daarna was er nog een dessert en een kopje koffie/thee. Nora, ontzettend bedankt voor je gastvrijheid, we kijken met een warm gevoel terug op een geslaagde middag en avond!